Σύγχρονος
Διαγνωστικός & Θεραπευτικός Εξοπλισμός
Τελευταίας Γενιάς

ZEISSHUMPHREY HFA-830

Αναλυτής στατικής περιμετρίας για την ανάλυση του οπτικού νεύρου και των γλαυκωματικών αλλοιώσεων με δυνατότητα παρακολούθησης και των νευρολογικών παθήσεων.

Διαθέτει δυνατότητα επιλογής μεγάλου εύρους οπτικών πεδίων με πρωτόκολλα Central 24-2, 30-2, 10-2, Peripheral 60-4, Macula, Sita-Standard ή Full-Threshold, screening tests για επαγγελματίες οδηγούς, δυνατότητα κινητικής περιμετρίας, ενσωματωμένη κάμερα για την παρακολούθηση των μικροκινήσεων του οφθαλμού, αυτόματη διάγνωση πιθανών σφαλμάτων κ.τ.λ.

Το οπτικό πεδίο Ηumprey καταλαμβάνει παγκοσμίως την πρώτη θέση στον τομέα της αυτόματης περιμετρίας.

Ηλεκτρονικό φορόπτερο ΝΙDEK

Συμπαγή και με εξαιρετικά υλικά, εξασφαλίζουν ταχύτατη και άνετη εξέταση της διάθλασης και της οπτικής οξύτητας.

Διαθέτουν ρύθμιση της καθετότητας, της διακορικής απόστασης, του σφαιρώματος, πολωτικά φίλτρα, ενσωματωμένα πρίσματα, μοναδικό σύστημα σύγκλισης και charts για την κοντινή όραση.

Keratograf 5M -Oculus -Τοπογραφία κερατοειδούς & Μελέτη ξηροφθαλμίας

Η τοπογραφία-τομογραφία κερατοειδούς Keratograf 5M του οίκου Oculus είναι το gold-standard στις διαθλαστικές επεμβάσεις για την χειρουργική αφαίρεση τις μυωπίας, της υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας.

Πλέον ο πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος μπορεί να γίνει στο Ιατρείο και να επαναληφθεί όσες φορές το κρίνουμε αναγκαίο προκειμένου να έχουμε άριστα διαθλαστικά αποτελέσματα.

Περισσότερα

Σχισμοειδείς λυχνίες – Συστήματα βιομικροσκόπισης & Απεικονιστικό σύστημα INAMI

Οι κορυφαίες λυχνίες της αγοράς και τα πλέον  σύγχρονα συστήματα βιομικροσκόπησης με ιαπωνικά οπτικά πολλαπλών επιστρώσεων, φίλτρα προστασίας του αμφιβληστροειδούς από τη φωτοτοξικότητα και ψυχρό φωτισμό.

Είναι οι μοναδικές με ενσωματωμένο απεικονιστικό σύστημα  που καταχωρούν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικό αρχείο υψηλής ανάλυσης, για την αξιόπιστη καταγραφή και παρακολούθηση των οφθαλμικών παθήσεων.

Παιδιατρικό Διαθλασίμετρο PlusoptixEmily

Η συσκευή ελέγχου της όρασης, PlusOptix είναι το πρώτο αυτόματο παιδιατρικό διαθλασίμετρο της παγκόσμιας αγοράς ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη από 6 μηνών και άνω.

Το ίδιο διαθλασίμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς όπως ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, τραυματική βλάβη εγκεφάλου, αναπτυξιακή καθυστέρηση και αυτισμό.

Περισσότερα

Clear Chart – οπτότυπα

Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οπτικής οξύτητας με πληθώρα οπτοτύπων και προσαρμοσμένα φίλτρα Red-Green και  δυνατότητα απεικόνισης των αποτελεσμάτων σε Decimal, LogMAR και  Snellen.

Διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης, δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού, σύνδεση με tablet με πλήρη έλεγχο και αυτοματοποίηση όλου του εξεταστηρίου.

Αυτόματo ηλεκτρονικό φακόμετρo NIDEK

Σύστημα μέτρησης των γυαλιών (απλών, πολυεστιακών, πρισματικών) με εύκολο χειρισμό, εξαιρετική σταθερότητα, αυτόματη αναγνώριση του τύπου του φακού και μέτρηση επιπλέον της UV απορροφητικότητας.

Αυτόματο ηλεκτρονικο διαθλασίμετρο – κερατόμετρο NIDEK

Σύστημα αυτόματης μέτρησης της διαθλαστικής κατάστασης του οφθαλμού.

Διαθέτει εκτός από τον standard αισθητήρα ΙR και αισθητήρα wavefront (Shack-Hartmann) με μεγάλη ακρίβεια μετρήσεων και ενσωματώνει πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέτρησης, ευθυγράμμισης και εστίασης, με ενσωματωμένο θερμογραφικό εκτυπωτή και  με δυνατότητα μέτρησης της διαμέτρου της κόρης σε φωτοπικές και σκοτοπικές συνθήκες, των διαστάσεων του κερατοειδούς και των κερατομετρικών παραμέτρων, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

Τονόμετρα Goldmann

Το gold-standard μέτρησης της ενδοφθάλμιας πίεσης σε φυσιολογικούς και γλαυκωματικούς ασθενείς με ακρίβεια μέτρησης +/- 5%, λειτουργεί με τη μέθοδο της επιπέδωσης

Παχυμετρία Κερατοειδούς

To Pachette 4 συμβάλει στην επιβεβαίωση της διάγνωσης του κερατοκώνου (λεπτότερος κερατοειδής χιτώνας), του οίδηματος του κερατοειδούς (αύξηση του πάχους του κερατοειδούς) , της οφθαλμικής υπέρτασης καθώς και στην επίτευξη της πίεσης – στόχου του ασθενούς με γλαύκωμα .

Περισσότερα