Εμπειρίες Ασθενών

Μαρία Καττή – χειρουργείο καταρράκτη
Τρίπολη
Καταρράκτης

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου από το χειρουργείο του καταρράκτη με την κ. Ντρισμπιώτη.

Είχα έναν υπερώριμο καταρράκτη στο δεξί μου μάτι. Αρχικά όμως πήγα στη γιατρό για το αριστερό μάτι που είχε ήδη υποβληθεί σε 4 χειρουργεία λόγω επιπλοκής στο χειρουργείο του καταρράκτη. Από ότι μου είχαν πεί σε μεγάλο κέντρο της Αθήνας θα έπρεπε να κάνω και πέμπτο και ήθελα μια δεύτερη γνώμη πάνω σε αυτό.

Η κ.Ντρισμπιώτη μου εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να γίνει ένα ακόμη χειρουργείο στο αριστερό μάτι. Δεν θα βελτιωνόταν η όραση. Αντιθέτως θα έπρεπε να χειρουργηθεί ο καταρράκτης στο δεξί, το καλό μου μάτι.

Η επέμβαση ήταν απολύτως ανώδυνη, η γιατρός έχει πολύ καλό χέρι. Όλα έγιναν όπως μου είχε πει και πήγαν περίφημα! Επειδή έχουμε ζήσει στο εξωτερικό , εγώ και ο άνδρας μου νιώσαμε πως η φροντίδα της γιατρού ήταν ισάξια αυτής που είχαμε από γιατρούς στην Αμερική.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την γιατρό. Της εύχομαι καλή χρονιά και καλή συνέχεια στο έργο της.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »