Εμπειρίες Ασθενών

Aναστασία Τραχανά – laser μυωπίας και κερατόκωνος
Τρίπολη
Laser μυωπίας και κερατόκωνου

Υποβλήθηκα σε μια επέμβαση που ονομάζεται crosslinking και topo-guided PRK. Ο λόγος που το αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτή την επέμβαση ήταν ότι είχα μυωπία, αστιγματισμό αλλά και κερατόκωνο. Δεν έβλεπα τίποτα σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης τα μάτια μου δάκρυζαν συχνά και με κούραζαν.

Για την κ. Ντρισμπιώτη άκουσα από κοινούς γνωστούς. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα.

Η επέμβαση ήταν πολύ καλή, δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο. Δεν χρειάστηκε να πάρω καν παυσίπονο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αλλά και μετεγχειρητικά είχα τρομερή ανάρρωση. Είναι σαν να μην έχω κάνει χειρουργείο.

Η επέμβαση κατά την άποψη μου είναι χρήσιμη και θα την σύστηνα σε οποιονδήποτε έχει το ίδιο πρόβλημα.

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι εξαιρετική γιατρός. Αλλά πέρα από αυτό είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Μετά την επέμβαση μου τηλεφωνούσε τακτικά για να μάθει για την πρόοδο μου. Ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τους ασθενείς της. Δεν υπάρχουν λόγια!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »