Εμπειρίες Ασθενών

Aναστασία Τραχανά – laser μυωπίας και κερατόκωνος
Τρίπολη
Laser μυωπίας και κερατόκωνου

Υποβλήθηκα σε μια επέμβαση που ονομάζεται crosslinking και topo-guided PRK. Ο λόγος που το αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτή την επέμβαση ήταν ότι είχα μυωπία, αστιγματισμό αλλά και κερατόκωνο. Δεν έβλεπα τίποτα σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης τα μάτια μου δάκρυζαν συχνά και με κούραζαν.

Για την κ. Ντρισμπιώτη άκουσα από κοινούς γνωστούς. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα.

Η επέμβαση ήταν πολύ καλή, δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο. Δεν χρειάστηκε να πάρω καν παυσίπονο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αλλά και μετεγχειρητικά είχα τρομερή ανάρρωση. Είναι σαν να μην έχω κάνει χειρουργείο.

Η επέμβαση κατά την άποψη μου είναι χρήσιμη και θα την σύστηνα σε οποιονδήποτε έχει το ίδιο πρόβλημα.

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι εξαιρετική γιατρός. Αλλά πέρα από αυτό είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Μετά την επέμβαση μου τηλεφωνούσε τακτικά για να μάθει για την πρόοδο μου. Ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τους ασθενείς της. Δεν υπάρχουν λόγια!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »