Εμπειρίες Ασθενών

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας
Τρίπολη
Laser

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής.

Όταν πήρα την απόφαση να κάνω τo χειρουργείο, άρχισα να ψάχνω στο internet και βρήκα το site της γιατρού πολύ ενδιαφέρον. Τον ίδιο καιρό μια κοινή γνωστή μας, ασθενής της γιατρού έκανε χειρουργείο laser με μεγάλη επιτυχία και με παροτρύνε να απευθυνθώ στην κ. Ντρισμπιώτη για μια πρώτη διάγνωση.

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου, που ήταν το femto lasik, δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένη! Υπήρχε αρμονία στην συνεργασία μας καθώς η γιατρός με καθοδηγούσε κάθε λεπτό. Κατά την διάρκεια της μετεγχειρητικής μου αποκατάστασης δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την επόμενη μέρα δεν είχα καμία ενόχληση.

Την επέμβαση θα την σύστηνα στους πάντες. Η ίδια η γιατρός σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμη, γαλήνια και σίγουρη λόγω της επιστημονικής της κατάρτισης αλλά το βασικότερο είναι ότι όλα αυτά τα μεταδίδει και στους άλλους ανθρώπους!

Δείτε επίσης ...

Γκιόκα Χριστίανα- Laser Μυωπίας

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ειλικρινά απορώ γιατί δεν είχα τόσο καιρό κάνει την επέμβαση. Το χειρουργείο και η μετεγχειρητική πορεία ήταν ακριβώς όπως μου είχαν περιγράψει χωρίς πόνο και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »