Εμπειρίες Ασθενών

Αθηνά Γιαννιτσίου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Άργος
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έκανα επέμβαση στα μάτια μου για τον καταρράκτη στον αριστερό οφθαλμό. Είχα σοβαρό πρόβλημα πριν το χειρουργείο. Δεν έβλεπα, η όραση μου ήταν θαμπή λες και υπήρχε ένα σύννεφο μπροστά στα μάτια μου!

Ευτυχώς  άκουσαμε για την κ.Ντρισμπιώτη μέσω ενός συναδέλφου της κόρης μου και αμέσως απευθύνθηκα για μια πρώτη εκτίμηση. Η γιατρός με ενημέρωσε πως έχω καταρράκτη και πως πρέπει να κάνω χειρουργείο για να δω καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Παρότι ήξερα πως είναι το καλό μου μάτι γιατί στο άλλο έχει πέσει η όραση λόγω ζαχάρου, δεν είχα άγχος. Η κ.Ντρισμπιώτη έχει τόση ηρεμία που σε κάνει να το αποβάλλεις. Στην ομάδα της, όλοι ήταν με το χαμόγελο και πολύ ευγενικοί. Δεν ένοιωσα τίποτα. Όσο για την μετεγχειρητική μου αποκατάσταση ήταν τελείως ομαλή, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και την επόμενη μέρα τα έβλεπα όλα πιο φωτεινά. Δεν βλέπω πλέον νέφος! Εννοείται ότι σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα του το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι εξαιρετικός και ευδιάθετος άνθρωπος και με πολύ αγάπη για τον ασθενή της. Σε πλησιάζει σαν να είσαι δικό της άνθρωπος. Την ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »