Εμπειρίες Ασθενών

Αθηνά Γιαννιτσίου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Άργος
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έκανα επέμβαση στα μάτια μου για τον καταρράκτη στον αριστερό οφθαλμό. Είχα σοβαρό πρόβλημα πριν το χειρουργείο. Δεν έβλεπα, η όραση μου ήταν θαμπή λες και υπήρχε ένα σύννεφο μπροστά στα μάτια μου!

Ευτυχώς  άκουσαμε για την κ.Ντρισμπιώτη μέσω ενός συναδέλφου της κόρης μου και αμέσως απευθύνθηκα για μια πρώτη εκτίμηση. Η γιατρός με ενημέρωσε πως έχω καταρράκτη και πως πρέπει να κάνω χειρουργείο για να δω καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Παρότι ήξερα πως είναι το καλό μου μάτι γιατί στο άλλο έχει πέσει η όραση λόγω ζαχάρου, δεν είχα άγχος. Η κ.Ντρισμπιώτη έχει τόση ηρεμία που σε κάνει να το αποβάλλεις. Στην ομάδα της, όλοι ήταν με το χαμόγελο και πολύ ευγενικοί. Δεν ένοιωσα τίποτα. Όσο για την μετεγχειρητική μου αποκατάσταση ήταν τελείως ομαλή, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και την επόμενη μέρα τα έβλεπα όλα πιο φωτεινά. Δεν βλέπω πλέον νέφος! Εννοείται ότι σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα του το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι εξαιρετικός και ευδιάθετος άνθρωπος και με πολύ αγάπη για τον ασθενή της. Σε πλησιάζει σαν να είσαι δικό της άνθρωπος. Την ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »