Εμπειρίες Ασθενών

Aνώνυμος – laser μυωπίας
Τρίπολη
Laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους φακούς καθώς χωρίς αυτά δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω.

Για την κ. Ντρισμπιώτη άκουσα μέσω του συζύγου της, τον κ. Παπαγιάβη.

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Την πρώτη μέρα είχα ξηροφθαλμία και τσούξιμο πράγμα αναμενόμενο καθώς η γιατρός μου με είχε ενημερώσει. Το χειρουργείο είναι μια ανώδυνη επέμβαση. Την επόμενη κιόλας μέρα μου είχε φύγει τελείως το αίσθημα του τσουξίματος και της ξηρότητας.

Σε κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα εννοείται ότι το συστήνω αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι άξια επαγγελματίας. Μου απέβαλλε κάθε άγχος και κατά την διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου αλλά και πριν το χειρουργείο. Είναι αξιέπαινη γιατρός, 13 βαθμοί μυωπίας δεν είναι εύκολη υπόθεση!

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »