Εμπειρίες Ασθενών

Aνώνυμος – laser μυωπίας
Τρίπολη
Laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους φακούς καθώς χωρίς αυτά δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω.

Για την κ. Ντρισμπιώτη άκουσα μέσω του συζύγου της, τον κ. Παπαγιάβη.

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Την πρώτη μέρα είχα ξηροφθαλμία και τσούξιμο πράγμα αναμενόμενο καθώς η γιατρός μου με είχε ενημερώσει. Το χειρουργείο είναι μια ανώδυνη επέμβαση. Την επόμενη κιόλας μέρα μου είχε φύγει τελείως το αίσθημα του τσουξίματος και της ξηρότητας.

Σε κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα εννοείται ότι το συστήνω αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η κ. Ντρισμπιώτη είναι άξια επαγγελματίας. Μου απέβαλλε κάθε άγχος και κατά την διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου αλλά και πριν το χειρουργείο. Είναι αξιέπαινη γιατρός, 13 βαθμοί μυωπίας δεν είναι εύκολη υπόθεση!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »