Εμπειρίες Ασθενών

Μιχάλης Παυλόπουλος – Laser Μυωπίας
Τρίπολη
LASIK LAZER

Τα μάτια μου είχαν μυωπία. Ήταν αρκετά κουρασμένα και έβλεπα με δυσκολία ειδικά μετά από ώρες δουλειάς.

Αποφάσισα να υποβληθώ σε χειρουργείο LASIK LASER.

Τη γιατρό μου, μου την σύστησε ένας φίλος που υποβλήθηκε σε παρόμοια επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης όλα, όλα μα όλα ήταν τέλεια. Η γιατρός μου μίλαγε καθ’ όλη την διάρκεια της καθώς και η ομάδα της.

Μεταγχειρουργικά, τις πρώτες ώρες είχα  δυσφορία και δυσκολία στην όραση. Περίπου στο 6ωρο μετά είχα ένα μεγάλο ποσοστό όρασης και την επόμενη μέρα, ήταν σαν να μην είχα ποτέ μυωπία, ΌΛΑ ΤΈΛΕΙΑ.

Σε κάποιον ο οποίος παιδεύεται με την όραση του λόγω μυωπίας, αστιγματισμού ή υπερμετρωπίας το συστήνω ανεπιφύλακτα και για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Η γιατρός μου, κ. Ντρισμπιώτη είναι επαγγελματίας, καθώς με τις διευρυμένες γνώσεις που διαθέτει, μπορεί να σε κάνει αμέσως να νοιώσεις ασφάλεια μαζί της.

Είναι γνώστης χρήσης μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, για τα δικά μου δεδομένα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος.

Με έκανε από την πρώτη στιγμή να νοιώσω πολύ άνετα, είχαμε συχνή επικοινωνία πριν, αλλά και μετά την επέμβαση, και αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο πολύ θετικό, πολύ προσιτό, ευγενική και πάντα με χαμόγελο!!

Την ευχαριστώ για όλα και την συστήνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο για την επιστήμη της αλλά και για το ήθος που την διακατέχει!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »