Εμπειρίες Ασθενών

Μερκούρη Μαρία- Χειρουργείο Καταρράκτη
ΤΡΙΠΟΛΗ
Χειρουργείο Καταρράκτη

Υποβλήθηκα σε χειρουργείο για τον καταρράκτη που είχα στο δεξιό οφθαλμό. Αποφάσισα να κάνω το χειρουργείο, γιατί η όραση μου ήταν χάλια. Δεν έβλεπα χωρίς τα γυαλιά μου ούτε κοντά ούτε μακριά αλλά τώρα πια τα πέταξα διότι δεν μου είναι πλέον αναγκαία.

Για την κ.  Ντρισμπιώτη άκουσα από τον οικογενειακό μου κύκλο, όπου και μου είπαν τα καλύτερα. Μάλιστα αντιμετώπισε και ένα οφθαλμολογικό πρόβλημα ο άνδρας μου και τον ανέλαβε η κ. Ντρισμπιώτη και είναι πολύ καλύτερα.

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου δεν πόνεσα καθόλου, δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Σήμερα είμαι 60 ετών, και από τα 40 μου έρχομαι σε επαφή με γιατρούς για διάφορα προβλήματα υγείας, η κ. Ντρισμπιώτη είναι η καλύτερη γιατρός που είχα μέχρι τώρα. Είχαμε άψογη συνεργασία.

Μετεγχειρητικά όλα είναι μια χαρά. Διαβάζω τέλεια, ακόμη και τα μικρότερα γράμματα. Σε οποιονδήποτε έχει παρόμοιο πρόβλημα, δεν τον παροτρύνω μόνο να κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση αλλά και να έρθει να γνωρίσει την γιατρό γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος.

Η γιατρός μου έχει χρυσά χεράκια, είναι ελαφρύ το χέρι της. Να ναι καλά και πάντα γερή και δυνατή. Όλος ο κόσμος  να έρθει να την επισκεφθεί!!!

Δείτε επίσης ...