Εμπειρίες Ασθενών

Μάγια Βουδούρη – Βλεφαροπλαστική
Αθήνα
Βλεφαροπλαστική

Γνώρισα την κ.Ντρισμπιώτη μέσω της δερματολόγου μου.
Ενδιαφερόμουν για βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα. Είχα επισκεφτεί πλαστικούς χειρουργούς αλλά από την εξέταση της Βασιλικής , κατάλαβα ότι τα μάτια μου θα πρέπει να τα αναλάβει ένας εξειδικευμένος στα βλέφαρα Οφθαλμίατρος. Και ήμουν στα καλύτερα χέρια!
Η επέμβαση έγινε αυθημερόν, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, δεν πόνεσα καθόλου.
Μετά από 5 μέρες κυκλοφορούσα άνετα, η μετεγχειρητική αποκατάσταση ήταν άψογη. Το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Άνοιψε το βλέμμα μου. Το σημάδι της τομής στους 2 μήνες σχεδόν δεν φαινόταν. Έδειξα κάποια χρόνια νεότερη, χωρίς καμία παραμόρφωση, καμία υπερβολή.
Τώρα,  σχεδόν ένα χρόνιο μετά, εξακολουθώ να βλέπω ακόμη κάποιες βελτιώσεις, το αποτέλεσμα όμως ουσιαστικά είχε δείξει από τις πρώτες 4 εβδομάδες κατά 80-90%.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Συστήνω την κ.Ντρισμπιώτη σε όποιον θέλει να κάνει την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής υπεύθυνα, ανώδυνα και με φυσικότητα.

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »