Εμπειρίες Ασθενών

Μάγια Βουδούρη – Βλεφαροπλαστική
Αθήνα
Βλεφαροπλαστική

Γνώρισα την κ.Ντρισμπιώτη μέσω της δερματολόγου μου.
Ενδιαφερόμουν για βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα. Είχα επισκεφτεί πλαστικούς χειρουργούς αλλά από την εξέταση της Βασιλικής , κατάλαβα ότι τα μάτια μου θα πρέπει να τα αναλάβει ένας εξειδικευμένος στα βλέφαρα Οφθαλμίατρος. Και ήμουν στα καλύτερα χέρια!
Η επέμβαση έγινε αυθημερόν, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, δεν πόνεσα καθόλου.
Μετά από 5 μέρες κυκλοφορούσα άνετα, η μετεγχειρητική αποκατάσταση ήταν άψογη. Το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Άνοιψε το βλέμμα μου. Το σημάδι της τομής στους 2 μήνες σχεδόν δεν φαινόταν. Έδειξα κάποια χρόνια νεότερη, χωρίς καμία παραμόρφωση, καμία υπερβολή.
Τώρα,  σχεδόν ένα χρόνιο μετά, εξακολουθώ να βλέπω ακόμη κάποιες βελτιώσεις, το αποτέλεσμα όμως ουσιαστικά είχε δείξει από τις πρώτες 4 εβδομάδες κατά 80-90%.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Συστήνω την κ.Ντρισμπιώτη σε όποιον θέλει να κάνει την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής υπεύθυνα, ανώδυνα και με φυσικότητα.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »