Εμπειρίες Ασθενών

Μάγια Βουδούρη – Βλεφαροπλαστική
Αθήνα
Βλεφαροπλαστική

Γνώρισα την κ.Ντρισμπιώτη μέσω της δερματολόγου μου.
Ενδιαφερόμουν για βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα. Είχα επισκεφτεί πλαστικούς χειρουργούς αλλά από την εξέταση της Βασιλικής , κατάλαβα ότι τα μάτια μου θα πρέπει να τα αναλάβει ένας εξειδικευμένος στα βλέφαρα Οφθαλμίατρος. Και ήμουν στα καλύτερα χέρια!
Η επέμβαση έγινε αυθημερόν, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, δεν πόνεσα καθόλου.
Μετά από 5 μέρες κυκλοφορούσα άνετα, η μετεγχειρητική αποκατάσταση ήταν άψογη. Το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Άνοιψε το βλέμμα μου. Το σημάδι της τομής στους 2 μήνες σχεδόν δεν φαινόταν. Έδειξα κάποια χρόνια νεότερη, χωρίς καμία παραμόρφωση, καμία υπερβολή.
Τώρα,  σχεδόν ένα χρόνιο μετά, εξακολουθώ να βλέπω ακόμη κάποιες βελτιώσεις, το αποτέλεσμα όμως ουσιαστικά είχε δείξει από τις πρώτες 4 εβδομάδες κατά 80-90%.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Συστήνω την κ.Ντρισμπιώτη σε όποιον θέλει να κάνει την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής υπεύθυνα, ανώδυνα και με φυσικότητα.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »