Εμπειρίες Ασθενών

Κωνσταντίνα Πετροπούλου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Βαλτεσινίκο Αρκαδίας
Χειρουργείο Καταρράκτη

Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ στο δεξί μου μάτι που το είχα κάνει στο νοσοκομείο και εκτός του ότι πόνεσα πολύ, δεν είδα και καλά μετά. Φοβόμουν πολύ να προχωρήσω και στο άλλο μάτι και σε καμία περίπτωση, δεν ήθελα να ξαναπάω στο νοσοκομείο.

Την γιατρό μου την σύστησε ένας φαρμακοποιός που είχε χειρουργήσει την πεθερά του η γιατρός για καταρράκτη και στα δύο μάτια και είχε πάει άριστα και πέταξε και τα γυαλιά.Η γιατρός από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και αποφάσισα να κάνω το αριστερό μου μάτι να βλέπω τουλάχιστον από αυτό.

Το χειρουργείο ήταν το κάτι άλλο σε σχέση με το πρώτο μάτι. Δεν κατάλαβα τίποτα! Εκτός του ότι δεν πόνεσα, η γιατρός μου μιλούσε καθόλην την διάρκεια του χειρουργείου και ηρεμούσε το άγχος μου. Από την επόμενη μέρα, είδα κιόλας καλύτερα.

Τί να σας πω για αυτόν τον άνθρωπο; Είναι πολύ καλή επιστήμονας, πολύ έμπειρος χειρουργός και αγαπά πολύ την δουλειά της. Έχει μεράκι και αυτό φαίνεται. Ακούραστη και πάντα με το χαμόγελο.
Όσον για τα χρήματα, εγώ όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι, αν ξέραμε πόσο λίγα παίρνει για αυτό που προσφέρει, και τρία μάτια να είχαμε εκεί θα πηγαίναμε να τα κάνουμε.

Χρυσή μου κοπέλα σε ευχαριστώ πολύ και να παραμείνεις έτσι σε όλη σου την ζωή.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ευγενία Μαρνέρη – Laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε επέμβαση διόρθωσης της μυωπίας μου με την μέθοδο PRK laser που είναι η μέθοδος που θεωρητικά πονάει σε σχέση με την άλλη μέθοδο, την lasik. Είχα αρκετή μυωπία περίπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Νίκος Σοφρωνάς – Χειρουργείο Καταρράκτη

Χειρουργήθηκα από την κ.Ντρισμπιώτη Παπαγιαβή για καταρράκτη στο αριστερό μου μάτι. Ο έλεγχος των ματιών μου πριν το χειρουργείο ήταν λεπτομερέστατος. Την επέμβαση ούτε που την κατάλαβα. Είδα από την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »