Εμπειρίες Ασθενών

Ιωάννα Σαρτώρου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Αθήνα
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έμαθα για την γιατρό από τον αδερφό μου που χειρουργήθηκε για καταρράκτη και τα δύο μάτια μαζί και από την επόμενη μέρα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είχα χειρουργήσει το άλλο μάτι σε άλλο γιατρό τρεις μήνες πριν και εξακολουθούσα να έχω πρόβλημα, να το νιώθω βαρύ και να μην βλέπω πολύ καλά.

Η κ.Ντρισμπιώτη με εξέτασε και μου έδωσε μια αγωγή με σταγόνες για το πρώτο μάτι. Μου είπε ότι το άλλο μάτι έχει καταρράκτη και ότι όταν είμαι τελείως καλά με το πρώτο μάτι , μπορούμε να προχωρήσουμε στο χειρουργείο του δεύτερου ματιού. Μετά από περίπου 1,5 μήνα επικοινώνησα μαζί της για να προχωρήσουμε στο δεύτερο μάτι.

Λένε ότι σχεδόν πάντα το δεύτερο μάτι είναι για τον ασθενή πιο δύσκολο σαν διαδικασία χειρουργείου από το πρώτο. Εγώ με την κ.Ντρισμπιώτη δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, το προσωπικό την κλινικής στην Κατεχάκη ήταν άψογο και το κυριότερο: Είδα κανόνι από την πρώτη μέρα! Με το πρώτο μάτι ακόμη και στο μήνα, δεν άντεχα το φως. Τώρα από την πρώτη μέρα ήμουν απολύτως καλά.

Την ευχαριστώ πολύ για την όραση που μου χάρισε, να είναι πάντοτε καλά και πάντοτε τόσο δίπλα στον ασθενή της όπως την ένιωσα εγώ.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »