Εμπειρίες Ασθενών

Ιωάννα Σαρτώρου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Αθήνα
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έμαθα για την γιατρό από τον αδερφό μου που χειρουργήθηκε για καταρράκτη και τα δύο μάτια μαζί και από την επόμενη μέρα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είχα χειρουργήσει το άλλο μάτι σε άλλο γιατρό τρεις μήνες πριν και εξακολουθούσα να έχω πρόβλημα, να το νιώθω βαρύ και να μην βλέπω πολύ καλά.

Η κ.Ντρισμπιώτη με εξέτασε και μου έδωσε μια αγωγή με σταγόνες για το πρώτο μάτι. Μου είπε ότι το άλλο μάτι έχει καταρράκτη και ότι όταν είμαι τελείως καλά με το πρώτο μάτι , μπορούμε να προχωρήσουμε στο χειρουργείο του δεύτερου ματιού. Μετά από περίπου 1,5 μήνα επικοινώνησα μαζί της για να προχωρήσουμε στο δεύτερο μάτι.

Λένε ότι σχεδόν πάντα το δεύτερο μάτι είναι για τον ασθενή πιο δύσκολο σαν διαδικασία χειρουργείου από το πρώτο. Εγώ με την κ.Ντρισμπιώτη δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, το προσωπικό την κλινικής στην Κατεχάκη ήταν άψογο και το κυριότερο: Είδα κανόνι από την πρώτη μέρα! Με το πρώτο μάτι ακόμη και στο μήνα, δεν άντεχα το φως. Τώρα από την πρώτη μέρα ήμουν απολύτως καλά.

Την ευχαριστώ πολύ για την όραση που μου χάρισε, να είναι πάντοτε καλά και πάντοτε τόσο δίπλα στον ασθενή της όπως την ένιωσα εγώ.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »