Εμπειρίες Ασθενών

Ιωάννα Σαρτώρου – Χειρουργείο Καταρράκτη
Αθήνα
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έμαθα για την γιατρό από τον αδερφό μου που χειρουργήθηκε για καταρράκτη και τα δύο μάτια μαζί και από την επόμενη μέρα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είχα χειρουργήσει το άλλο μάτι σε άλλο γιατρό τρεις μήνες πριν και εξακολουθούσα να έχω πρόβλημα, να το νιώθω βαρύ και να μην βλέπω πολύ καλά.

Η κ.Ντρισμπιώτη με εξέτασε και μου έδωσε μια αγωγή με σταγόνες για το πρώτο μάτι. Μου είπε ότι το άλλο μάτι έχει καταρράκτη και ότι όταν είμαι τελείως καλά με το πρώτο μάτι , μπορούμε να προχωρήσουμε στο χειρουργείο του δεύτερου ματιού. Μετά από περίπου 1,5 μήνα επικοινώνησα μαζί της για να προχωρήσουμε στο δεύτερο μάτι.

Λένε ότι σχεδόν πάντα το δεύτερο μάτι είναι για τον ασθενή πιο δύσκολο σαν διαδικασία χειρουργείου από το πρώτο. Εγώ με την κ.Ντρισμπιώτη δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, το προσωπικό την κλινικής στην Κατεχάκη ήταν άψογο και το κυριότερο: Είδα κανόνι από την πρώτη μέρα! Με το πρώτο μάτι ακόμη και στο μήνα, δεν άντεχα το φως. Τώρα από την πρώτη μέρα ήμουν απολύτως καλά.

Την ευχαριστώ πολύ για την όραση που μου χάρισε, να είναι πάντοτε καλά και πάντοτε τόσο δίπλα στον ασθενή της όπως την ένιωσα εγώ.

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »