Εμπειρίες Ασθενών

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας
ΤΡΙΠΟΛΗ
LASER

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια επέμβαση 3 μήνες πριν.
Είχα τις καλύτερες συστάσεις για την κα Ντρισμπιώτη η οποία με καθοδήγησε με απόλυτα επιστημονικό και ανθρώπινο τρόπο. Μετά από ενδελεχείς προεγχειρητικούς ελέγχους, αποφασίστηκε η διόρθωση να γίνει με τη μέθοδο femto Lasik. Καθ όλη την διάρκεια της επέμβασης η γιατρός και η ομάδα που την πλαισίωνε έκαναν τα προβλεπόμενα με απόλυτα επιστημονικό τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι κάτι πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!! Να βλέπει κάποιος χωρίς γυαλιά και φακούς.
Ευχαριστώ πολύ την κα Ντρισμπιώτη για την άψογη συνεργασία, για την επιστημονική της κατάρτιση μα πάνω από όλα για την ευγένεια και την καλοσύνη της που αποτέλεσε έμπνευση για την επίτευξη ένος άψογου αποτελέσματος.

Δείτε επίσης ...

Γκιόκα Χριστίανα- Laser Μυωπίας

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ειλικρινά απορώ γιατί δεν είχα τόσο καιρό κάνει την επέμβαση. Το χειρουργείο και η μετεγχειρητική πορεία ήταν ακριβώς όπως μου είχαν περιγράψει χωρίς πόνο και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »