Εμπειρίες Ασθενών

Ευγενία Μαρνέρη – Laser μυωπίας
Τυρός Αρκαδίας
Laser

Υποβλήθηκα σε επέμβαση διόρθωσης της μυωπίας μου με την μέθοδο PRK laser που είναι η μέθοδος που θεωρητικά πονάει σε σχέση με την άλλη μέθοδο, την lasik. Είχα αρκετή μυωπία περίπου 4,50 βαθμούς και στα δύο μάτια.

Για την κ.Ντρισμπιώτη έμαθα μέσω ενός συναδέλφου της που του είπα ότι ενδιαφέρομαι να κάνω laser. Έτσι μου σύστησε την γιατρό που είναι εξειδικευμένη στα laser.

Tην ημέρα της επέμβασης, στο κέντρο όλη η ομάδα ήταν πολύ περιποιητική μαζί μου. Η γιατρός μου, από τις προεγχειρητικες εξετασεις μέχρι και μετά την επέμβαση ήταν πολύ υποστηρικτική. Έτσι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με όλη τη διαδικασία του χειρουργείου.

Εκτός από ομαλή μετεγχειρητική αποκατάσταση είχα και ανοδική εξέλιξη μέρα με τη μέρα στο θέμα όρασης . Στο θέμα της οφθαλμικής ενόχλησης, μετά από δύο μέρες σχεδόν δεν υπήρχε.

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το laser της μυωπίας όπου και υποβλήθηκα να κάνω σύμφωνα βέβαια με την ηλικία στην οποία θα το κάνει κάποιος και με την άποψη της γιατρού.

H κ.Ντρισμπιώτη ήταν απόλυτα κατανοητή σε οποιοδήποτε θέμα συζητήθηκε για την επέμβαση, με ενημέρωσε πλήρως και για τους δύο τρόπους laser, για τη διαδικασία, για το μετεγχειρητικο στάδιο αλλά και για το αποτέλεσμα. Φυσικά και χάρη στη γιατρό μου ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη για την επέμβαση! Είναι τουλάχιστον επαγγελματίας και πέρα από αυτό, την αφορά πραγματικά αυτό που κάνει και για το καθε ασθενή της ξεχωριστά.

Για αυτούς τους λόγους λοιπον πιστεύω ότι έκανα τη καλύτερη επιλογή για αυτή μου την επέμβαση και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »