Εμπειρίες Ασθενών

Βασιλική Νοτοπούλου – χειρουργείο καταρράκτη
Στρίγκου Τεγέας
Χειρουργείο Καταρράκτη

Χειρουργήθηκα από την κ.Ντρισμπιώτη-Παπαγιαβή για καταρράκτη στο αριστερό μου μάτι.

Δεν έβλεπα καθόλου καλά κοντά. Δεν πέτυχε η πρώτη επέμβαση στο δεξί μάτι και μας συστήσανε την κ.Παπαγιαβή, τουλάχιστον να πετύχει η δεύτερη επέμβαση. Είχαμε δει και στο internet το βιογραφικό της που είναι υπέροχο.

Από το χειρουργείο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Μόλις 5 μέρες μετά την επέμβαση και μπορώ να διαβάσω ακόμη και τα πολύ μικρά γράμματα και να δω τηλεόραση με άνεση και χωρίς γυαλιά! Το χειρουργείο δεν πονάει καθόλου, αρχικά είχα μία σχετική θολούρα αλλά μέρα με την μέρα βελτιωνόταν.

Εννοείται πως συστήνω το χειρουργείο του καταρράκτη όπως έγινε στο δεύτερο μάτι μου.

Η γιατρός είναι πάρα πολύ καλή στην δουλειά της. Ευγενική, άμεση, επικοινωνιακή και πολύ αγχολυτική! Την ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »