Εμπειρίες Ασθενών

Αναστασία Καραντζά – Δακρυοασκορινοστομία
Πλαταιές Θηβών
Δακρυοασκορινοστομία

Χειρουργήθηκα από την κυρία Ντρισμπιώτη για το δεξί μάτι μου που δάκρυζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Με σύστησε σε εκείνη ο οφθαλμίατρος μου και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Η επέμβαση της δακρυοασκορινοστομίας έγινε με μέθη, γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου. Τοποθετήθηκαν σωληνάκια στην γωνία του ματιού μου αλλά όπως με είχε διαβεβαιώσει και  η γιατρός δεν με ενόχλησαν καθόλου.

Δεν πόνεσα καθόλου. Μετά το χειρουργείο, δεν μάτωσε καθόλου η μύτη μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το δάκρυ σταμάτησε από την πρώτη κιόλας μέρα. Ακολούθησα τις οδηγίες της γιατρού και ενώ ακόμη δεν έχω βγάλει τα σωληνάκια, το δάκρυ έχει ήδη σταματήσει και η τομή  στην μύτη σχεδόν δεν φαίνεται. Η γιατρός ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα πρόθυμη , η φροντίδα ήταν πολύ καλή.

Εύχομαι στην κ.Ντρισμπιώτη να είναι πάντα καλά και να βοηθάει τους ανθρώπους όπως βοήθησε και εμένα.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »