Εμπειρίες Ασθενών

Αναστασία Καραντζά – Δακρυοασκορινοστομία
Πλαταιές Θηβών
Δακρυοασκορινοστομία

Χειρουργήθηκα από την κυρία Ντρισμπιώτη για το δεξί μάτι μου που δάκρυζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Με σύστησε σε εκείνη ο οφθαλμίατρος μου και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Η επέμβαση της δακρυοασκορινοστομίας έγινε με μέθη, γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου. Τοποθετήθηκαν σωληνάκια στην γωνία του ματιού μου αλλά όπως με είχε διαβεβαιώσει και  η γιατρός δεν με ενόχλησαν καθόλου.

Δεν πόνεσα καθόλου. Μετά το χειρουργείο, δεν μάτωσε καθόλου η μύτη μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το δάκρυ σταμάτησε από την πρώτη κιόλας μέρα. Ακολούθησα τις οδηγίες της γιατρού και ενώ ακόμη δεν έχω βγάλει τα σωληνάκια, το δάκρυ έχει ήδη σταματήσει και η τομή  στην μύτη σχεδόν δεν φαίνεται. Η γιατρός ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα πρόθυμη , η φροντίδα ήταν πολύ καλή.

Εύχομαι στην κ.Ντρισμπιώτη να είναι πάντα καλά και να βοηθάει τους ανθρώπους όπως βοήθησε και εμένα.

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »