Εμπειρίες Ασθενών

Αναστασία Καραντζά – Δακρυοασκορινοστομία
Πλαταιές Θηβών
Δακρυοασκορινοστομία

Χειρουργήθηκα από την κυρία Ντρισμπιώτη για το δεξί μάτι μου που δάκρυζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Με σύστησε σε εκείνη ο οφθαλμίατρος μου και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Η επέμβαση της δακρυοασκορινοστομίας έγινε με μέθη, γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου. Τοποθετήθηκαν σωληνάκια στην γωνία του ματιού μου αλλά όπως με είχε διαβεβαιώσει και  η γιατρός δεν με ενόχλησαν καθόλου.

Δεν πόνεσα καθόλου. Μετά το χειρουργείο, δεν μάτωσε καθόλου η μύτη μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το δάκρυ σταμάτησε από την πρώτη κιόλας μέρα. Ακολούθησα τις οδηγίες της γιατρού και ενώ ακόμη δεν έχω βγάλει τα σωληνάκια, το δάκρυ έχει ήδη σταματήσει και η τομή  στην μύτη σχεδόν δεν φαίνεται. Η γιατρός ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα πρόθυμη , η φροντίδα ήταν πολύ καλή.

Εύχομαι στην κ.Ντρισμπιώτη να είναι πάντα καλά και να βοηθάει τους ανθρώπους όπως βοήθησε και εμένα.

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »