Εμπειρίες Ασθενών

Αγγελική Τσουκαλά – Χειρουργείο Καταρράκτη
Άστρος Κυνουρίας
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έκανα επέμβαση στο μάτια μου για τον καταρράκτη. Είχα σοβαρό πρόβλημα πριν το χειρουργείο. Τα μάτια μου κουραζόντουσαν πάρα πολύ λόγω έντονης θολούρας και δακρύρροιας. Ειδικά τα βράδια το πρόβλημα χειροτέρευε!

Ήθελα να πάρω την βεβαίωση διπλώματος και έπρεπε να κάνω ένα τυπικό έλεγχο. Στο γιατρό που πήγα με ενημέρωσε ότι έχω καταρράκτη. Τότε ο γιός μου έκανε ψάξιμο στο ιντέρνετ για ένα αξιόλογο χειρούργο όταν το μάτι του έπεσε στο site της κ. Ντρισμπιώτη! Το site είναι καταπληκτικό και η κλινική που χειρουργεί είναι σε κεντρικό μέρος της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Εγιναν και τα δύο μάτια μαζί σε λιγότερο από μία ώρα. Όσο για την μετεγχειρητική μου αποκατάσταση ήταν τελείως ομαλή και χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Εννοείται ότι σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα του συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η κ. Ντρισμπιωτή είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Την εκτιμάω βαθύτατα. Νοιώθω λες και ο θεός μου έστειλε το θεό! Να την έχει καλά και αυτή και την οικογένεια της πάντα καλά!!!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Φώτης Καραλέκας – laser μυωπίας

Είχα χρόνια μυωπία και φορούσα φακούς επαφής. Τελευταία όμως δυσκολευόμουν πολύ να τους κρατήσω στα μάτια μου πάνω από λίγες ώρες. Για την γιατρό άκουσα από γνωστούς που είχαν υποβληθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Ελένη Κόντου – Laser μυωπίας

Δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου και είχα τρομερή ξηροφθαλμία και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργείο Laser. Είχα 9.00 βαθμούς μυωπίας και 1.50 βαθμούς αστιγματισμό! Δεν άντεχα άλλο τους φακούς επαφής. Όταν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »