Εμπειρίες Ασθενών

Αγγελική Τσουκαλά – Χειρουργείο Καταρράκτη
Άστρος Κυνουρίας
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έκανα επέμβαση στο μάτια μου για τον καταρράκτη. Είχα σοβαρό πρόβλημα πριν το χειρουργείο. Τα μάτια μου κουραζόντουσαν πάρα πολύ λόγω έντονης θολούρας και δακρύρροιας. Ειδικά τα βράδια το πρόβλημα χειροτέρευε!

Ήθελα να πάρω την βεβαίωση διπλώματος και έπρεπε να κάνω ένα τυπικό έλεγχο. Στο γιατρό που πήγα με ενημέρωσε ότι έχω καταρράκτη. Τότε ο γιός μου έκανε ψάξιμο στο ιντέρνετ για ένα αξιόλογο χειρούργο όταν το μάτι του έπεσε στο site της κ. Ντρισμπιώτη! Το site είναι καταπληκτικό και η κλινική που χειρουργεί είναι σε κεντρικό μέρος της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Εγιναν και τα δύο μάτια μαζί σε λιγότερο από μία ώρα. Όσο για την μετεγχειρητική μου αποκατάσταση ήταν τελείως ομαλή και χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Εννοείται ότι σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα του συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η κ. Ντρισμπιωτή είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Την εκτιμάω βαθύτατα. Νοιώθω λες και ο θεός μου έστειλε το θεό! Να την έχει καλά και αυτή και την οικογένεια της πάντα καλά!!!

Δείτε επίσης ...

Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Aνώνυμος – laser μυωπίας

Υποβλήθηκα σε λέιζερ Lasik. Πριν το χειρουργείο δεν έβλεπα καθόλου καθώς είχα υψηλή μυωπία. Για την ακρίβεια είχα 13 και 11 βαθμούς μυωπίας. Ήμουν εξαρτημένος από τα γυαλιά και τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Εμπειρίες Ασθενών
Ντρισμπιώτη Βασιλική

Πέτρος Κυριακόπουλος – χειρουργείο καταρράκτη

Είχα φτάσει να μην μπορώ να οδηγήσω λόγω καταρράκτη. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κ.Ντρισμπιώτη και κατευθείαν ήρθα σε επαφή. Αφού με εξέτασε, αποφασίσαμε να κάνω καταρράκτη. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »