Εμπειρίες Ασθενών

Αγγελική Τσουκαλά – Χειρουργείο Καταρράκτη
Άστρος Κυνουρίας
Χειρουργείο Καταρράκτη

Έκανα επέμβαση στο μάτια μου για τον καταρράκτη. Είχα σοβαρό πρόβλημα πριν το χειρουργείο. Τα μάτια μου κουραζόντουσαν πάρα πολύ λόγω έντονης θολούρας και δακρύρροιας. Ειδικά τα βράδια το πρόβλημα χειροτέρευε!

Ήθελα να πάρω την βεβαίωση διπλώματος και έπρεπε να κάνω ένα τυπικό έλεγχο. Στο γιατρό που πήγα με ενημέρωσε ότι έχω καταρράκτη. Τότε ο γιός μου έκανε ψάξιμο στο ιντέρνετ για ένα αξιόλογο χειρούργο όταν το μάτι του έπεσε στο site της κ. Ντρισμπιώτη! Το site είναι καταπληκτικό και η κλινική που χειρουργεί είναι σε κεντρικό μέρος της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Εγιναν και τα δύο μάτια μαζί σε λιγότερο από μία ώρα. Όσο για την μετεγχειρητική μου αποκατάσταση ήταν τελείως ομαλή και χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Εννοείται ότι σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα του συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η κ. Ντρισμπιωτή είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Την εκτιμάω βαθύτατα. Νοιώθω λες και ο θεός μου έστειλε το θεό! Να την έχει καλά και αυτή και την οικογένεια της πάντα καλά!!!

Δείτε επίσης ...

Τσουκαλά Χριστίνα- Laser Μυπωπίας

Έκανα την διαθλαστική επέμβαση TRANS PRK για να διορθώσω την μυωπία μου  και είμαι ενθουσιασμένη. Είχα άψογη συνεργασία με την γιατρό, η οποία  ήταν επεξηγηματική, ευγενέστατη και πολύ βοηθητική καθ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ζιώτη Ματίνα-Leser Μυωπίας

Αποφάσισα να κάνω laser για την διόρθωση της μυωπίας μετά από πολύχρονη χρήση γυαλιών και φακών επαφής αλλά κυρίως μετά την παρότρυνση του αδερφού μου που είχε κάνει την ίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »